30 är det nya 20.....

Eller hur är det man brukar säga? 
I mitt fall idag, så skulle jag snarare säga att 30 är det nya 90. Känner mig som en urgammal surtant . Tror det beror mycket på denna envetna förkylning som aldrig ger med sig, ont i kroppen och snor i näsan och en hjärna som känns som en stor geléklump, istället för den pigga,glada och aktiva supermänniskan man "ska " vara som småbarnsmamma.
Jag undrar verkligen hur dessa superkvinnor lyckas hela dagarna?! Och dessutom lyckas hålla sig pigga, snygga och på toppenhumör ändå fram till läggdags?? :O Jag måste göra något tokfel någonstans på vägen, för jag har det då rakt inte på det viset! Hahaha! 

Ja ja, nog gnällt för stunden. Tänka positivt var det ja. ;-)

Idag är det väl en lite speciell dag för min del, det är min och sambons årsdag . Sju år är det minsann vi har stått ut med varandra. Och vi har inte slagit ihjäl varandra än! ;-) Hahaha! Jag brukar fråga honom om han orkar stå ut med mig lika många år till. Då bara skrattar han åt mig. :-)

Det där med tid är en märklig sak. Hur fort det kan gå vissa gånger. Jag har funderat rätt mycket över det där nu det sista. Som bl.a att det då är sju år för mig och sambon idag, det har min hjärna svårt att greppa. Jag undrar bara vart den tiden tog vägen, för det känns inte som så länge. 
Eller att vi snart har bott i vårt hus i två år. 
Eller att min lille son fyller 2 till sommaren. 
Eller att min dotter fyller 6, och börjar skolan till hösten! 
Hur gick detta till? Det var ju inte länge sedan de föddes !! Tycker min knasiga hjärna iaf. Jag missade nog några år på vägen där någonstans ;-P 

Nähä, ut i solen en stund kanske innan det är dags för att laga mat och gubben min att jobba. :-)